Grafika

GRAFIKAI TERVEZÉS

LOGÓ TERVEZÉS

ARCULATTERVEZÉS

TIPOGRÁFIAI TERVEZÉS

LOGÓ TERVEZÉS

Milyen a jó Logó? A jó logó egyediségével tükrözi mindazt amit a vállalkozásod kínál az embereknek. A lényege, hogy könnyen megjegyezhető, memorizálható és egyértelmű legyen. Mi segítünk abban, hogy olyan logóval büszkélkedhess amely szövegként, és képként is megállja a helyét. Az elképzelésed kreatívan megvalósítjuk. Legyen az fekete-fehér vagy színes, képpel vagy csak egy minimalista szöveggel.

ARCULAT TERVEZÉS

A cégek jelentős részeként szolgál az arculatterv. Nyomtatott formában és online egyaránt. Fontos, hogy a Céged arculata jó benyomást keltsen, mi pedig úgy dolgozunk, hogy pozitív hatást váltson ki az vevőkörödben mikor meglátják. Ez lehet kis arculatterv vagy nagy arculatterv is. A legfontosabb arculati elem a logón kívül a névjegykártya, mivel ez mutatja meg legjobban ki is vagy te valójában, és mivel foglalkozol.

TIPOGRÁFIAI TERVEZÉS

A tipográfia nyomtatott betűkkel foglalkozó ág, amelynek célja olyan írásképet kialakítani a betűtípusok és betűcsaládok alkalmazásával, mely egyszerre esztétikus és célszerű. A tipográfia szó sok mindent jelentett az idők során: betűtervezést, betűmetszést, nyomdászatot, nyomdai úton történő sokszorosítást. Mi segítünk abban, hogy a szöveged szép legyen, díszes vagy éppen elegáns.

NEKÜNK FONTOS AZ, HOGY ELÉGEDETT LEGYÉL

Kérj tőlünk szakmai konzultációt teljesen díjmentesen

SZERETNÉL EGY PROFI GRAFIKAI TERVET?

RÓLUNK

A tervezésünk során úgy dolgozunk, hogy az elkészült munkánk tökéletesen tükrözze a vállalkozásod sajátos, egyedi jegyeit követve mindazt az elképzelést, amit megálmodtál.

KAPCSOLAT

info@scheme.hu

MINDEN JOG FENNTARTVA!

© scheme.hu

error: Content is protected !!