KIADVÁNY TERVEZÉS

CSOMAGOLÁSTERVEZÉS

KIADVÁNYOK, NYOMATOTT SAJTÓ TERVEZÉS

HÍRDETÉSTERVEZÉS

SZÓRÓLAP, PLAKÁT ÉS BORÍTÓ TERVEZÉS

CSOMAGOLÁS TERVEZÉS

A csomagolástervezés többről szól mint egyszerűen csak a kinézet megtervezése. A csomagolás befolyásolja, hogy a potenciális vevő érdeklődését felkeltette-e kellőképpen a termék. Amikor két ugyanolyan dolgot tart a vevő a kezében, a döntő úgyis a kinézet lesz. Azt fogja megvenni ami jobban tetszik neki, ami bizalomkeltőbb. Ha a figyelem megvan, a csomagolásnak még biztosítania is kell, hogy megfelelő információkkal legyen ellátva.

SZÓRÓLAP, BROSÚRA TERVEZÉS

Előfordul, hogy a szórólapot flyer-nek nevezik, ez inkább angol nyelvterületen használatos. Tartalmát tekintve a szórólap változatos. Szinte bármilyen témában készülhet, hirdetés, vagy közlemény is lehet a tartalma. Lehet például cég, vagy intézményismertető. Terjedelme lehet egy vagy többoldalas. A brosúra tartalmi oldalról megközelítve rövid, tömör, a lényeget kiemelő ismertető anyag. Formai szempontból olyan füzet, amelynek a terjedelme nem haladja meg a 48 oldalt.

PLAKÁT, BORÍTÓ TERVEZÉS

A plakátok a hirdetés azon részei amivel az utcán közlekedő emberek figyelmét tudjuk felkelteni. Minél figyelemfelkeltőbb, kreatívabb annál eredményesebb. A plakáton alkalmazott vizuális elemek szempontjából két alapvető típus van: A tipográfiai plakáton a főszereplő a betű. A másik fő típus a képes plakát. Ezen a főszerepet a képi motívum vagy grafika kapja. Ez a típus a litográfia feltalálásakor indult virágzásnak. a BORÍTÓ tervezés tartalomtól függ,a könyv borítója az, ami kívülről is látszik, a borító szólítja meg az olvasót, a borító adja el a könyvet.

NEKÜNK FONTOS AZ, HOGY ELÉGEDETT LEGYÉL

Kérj tőlünk szakmai konzultációt teljesen díjmentesen

SZERETNÉL EGY PROFI GRAFIKAI TERVET?

RÓLUNK

A tervezésünk során úgy dolgozunk, hogy az elkészült munkánk tökéletesen tükrözze a vállalkozásod sajátos, egyedi jegyeit követve mindazt az elképzelést, amit megálmodtál.

KAPCSOLAT

info@scheme.hu

MINDEN JOG FENNTARTVA!

© scheme.hu

error: Content is protected !!